пʼятницю, 18 лютого 2011 р.

Найкращий читач бібліотеки.

 Дружба з книгою-це свято.
 Не було б його у нас-
 Ми б не знали так багато
 Про новий і давній час.
    Велика сила книги.Без неї людина сліпа.Книга відкриває перед нами безмежний світ.Від дитячих років до глибокої старості ми звертаємось до книги, свого мудрого вчителя і порадника.
  18 лютого в бібліотеці-філії с. Поворськ відбувся перший відбірковий конкурс "Найкращий читач бібліотеки". Бібліотека зібрала учасників, читачів, запросила журі у складі :Дерев’янчук О. М.-вчитель української мови і літератури,  Книш К.Ю.- вчитель географії, , Карплюк Н.П.-завідуюча  шкільною  бібліотекою, Демчук Л.П.- депутат сільської Ради, Ващук О.Є.-завідуюча бібліотекою-філією с.Поворськ.
Учні 6-7 класів гарно підготувались до цієї події.Вони прочитали багато книг і оригінально оформили свої читацькі щоденники.Цікаво і змістовно розповідали про свої улюблені книги,розповіді були доповнені малюнками.Виступи читачів перепліталися з музичними вітаннями, які дарували учні музичної школи.
  Поки журі визначало переможців. для дітей, була проведена вікторина: "Для кмітливих та начитаних". Всім учасникам були вручені подарунки, спонсором яких стала сільська Рада.
   Ось і настала хвилююча мить.Всі учасники з нетерпінням чекають цього моменту.Журі відзначило учасників Катерину Чалайдюк та Анастасію Гонту " за ерудицію".і оголосило переможців конкурсу.Ними стали, учениця 6 класу  Новарчук Вікторія і учень 7 класу Андрухів Дмитро,які представлятимуть нашу бібліотеку на районному конкурсі.
   Перемоги вам , в другому етапі!

Немає коментарів:

Дописати коментар