понеділок, 11 квітня 2011 р.

Угода про міжнародну співпрацю.


   

  Першого квітня 2011 року польська делегація на чолі  з вуйтом гміни Біжча Збігневом Пишкою відвідала с. Поворськ. Між Поворською сільською радою Волинської обл. та Люблінським воєводством була заключена угода про міжнародну співпрацю. Враховуючи ,взаємну зацікавленість у подальшому поглибленні,зміцненні та розширенні економічного та культурного співробітництва в рамках Єврорегіону " Буг", сторони домовились про співпрацю в таких галузях:
      -промисловості,сільського господарства, торгівлі;
      -культури і мистецтва;
      -розвитку туризму і спорту;
      -місцевого самоврядування;
      -екології.
     Делегація побувала в бюджетних установах села. Відвідала Поворську середню школу, де гості подивилися концерт учнів школи та Будинку культури.
        Вокальна група учнів 3 класу- Остапчук П., Боровик Н., Савчук П., Левчук Н.
   Вокальна група дівчат-Романюк  Т., Янчук К., Басиста Э.,
                                                           Кондратенко Д.,Потоцька  О.

Дует в складі -Мультон О. та Панасюк І.

                            

        Молодіжна вокальна група хлопців СБК. 

Вокальна група дівчат,  учениць 5 -го класу, в складі -                                                           Мультон О., Редькович Ю.,  Романчук Т., Панасюк І.
      Відвідали дитячий садочок " Сонечко", дільничну лікарню і бібліотеку-філію с. Поворськ. В бібліотеці делегація мала можливість поспілкуватися через Інтернет зі своєю гміною Біжча. Польська делегація залишилась задоволена. Усвідомлюючи важливе значення особистих контактів у встановленні і розвитку двосторонніх  відносин, сторони будуть здійснювати обмін офіційними делегаціями і спеціалістами у різних сферах господарської діяльності.
   Делегацію з Поворської сільської ради запрошено на урочистості " Свята меду і пирога" , які відбудуться в червні в гміні Біжча.

Немає коментарів:

Дописати коментар