понеділок, 20 липня 2015 р.

Нові книги.

                      Увага! Нові книги!
   До фонду Поворської сільської бібліотеки надійшли нові книги. Це найкращі твори Всеволода Нестайка, захоплюючі казки та історії. Приходьте, читайте, насолоджуйтесь прочитаним, адже читання книжок - справа цікава.
   У цій казці принцеса Іванна геть не схожа на принцес, про яких звикли читати діти, адже їй не сидиться у палаці, їй зовсім не хочеться танцювати на балах. То про що ж мріє сучасна принцеса? Про це і дізнається юний читач із нової казки відомого українського письменника.
   Для дітей молодшого шкільного віку.





    Коша - син справжнього дракона! Але не варто боятися цього хлопчика, адже він друг Грайлика, а Грайлик, як відомо, дружить тільки з хорошими дітьми. А ще Коша має секретну зброю. Яку? Про це ви довідаєтеся, коли прочитаєте книжку.
   Для дітей дошкільного і молодшого шкільного віку.






   До збірки творів Всеволода Нестайка увійшли повісті " Одиниця з обманом" і " П’ятірка з хвостиком" у новій авторській редакції, а також повість " Супер " Б" з " фрикадельками". У цих творах вирує шкільне життя з його радощами і прикрощами, веселими і сумними подіями. Письменник з великою любов’ю ставиться до своїх героїв, яким притаманні найкращі людські якості: щирість і відданість, здатність до співчуття і самопожертви, готовність прийти на допомогу і вміння дружити.
   Для дітей молодшого і середнього шкільного віку.


   До пропонованої книжки класика української дитячої літератури Всеволода Нестайка увійшли повість " Пригоди Грицька Половинки" та кілька яскравих оповідань про життя школярів, їхні веселі пригоди і справжню дружбу.
   Для дітей молодшого і середнього шкільного віку.






  Знову читачі вирушать на пошуки пригод разом зі спортсменом Денисом і розумником Максимом. Цього разу - до Львова, де хлопцям доведеться розкрити таємницю Клубу Боягузів. Під Пирятином вони стануть свідками загадкового викрадення доньки міліціонера, а у селі на Полтавщині побачать - кого б ви думали - екзотичних рептилій, і познайомляться з... Але про все ви дізнаєтеся по порядку.
   Для дітей середнього шкільного віку.

Немає коментарів:

Дописати коментар