четвер, 27 серпня 2015 р.

Свято в Поворську

      23 серпня громада Поворська відсвяткувала День Державного прапора, День Незалежності України та День рідного села. Ці свята для нашої країни завжди були світлими та важливими, адже у 1991 році синьо - жовтий стяг замайорів у столиці, давши зрозуміти всім, що відтепер ми незалежні!
   Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих Героїв АТО. На знак вдячності та шани до підніжжя Обеліска Слави були покладені квіти.
     Поворчан привітали зі святом голова Ковельської райдержадміністрації Віктор Козак, голова районної ради Ігор Верчук, помічник народного депутата Степана Івахіва Павло Самолюк та сільський голова Сергій Семенюк . Побажали усім присутнім міцного здоров’я, незламності духу, оптимізму та мирного неба!
 
    Головою райдержадміністрації були вручені нагрудні знаки Генерального штабу Збройних Сил України " Учасник АТО"   Бондаруку Вадиму, Антонюку Миколі,Хмеляру Юрію та Романюку Миколі.




    Продовженням свята став концерт. Теплими оплесками зустрічали присутні виступ викладачів Поворської музичної школи, солістку Світлану Музичук та ученицю Поворської школи Кобрин Богдану, яка зворушливо продекламувала вірш про Україну. Задушевно прозвучали пісні про Україну, козаків , захисників Вітчизни та народні у виконанні колективу  "Поліський дивоцвіт".


   За вагомий внесок у зміцнення територіальної громади, плідну працю, професіоналізм,  силу духу, за звеличення рідної України , душевність, людяність, активну життєву позицію сільським головою багатьом громадянам села були вручені подяки.
 





   В цей особливий для сільської громади день були нагороджені подарунками ті , хто святкував свій день народження 23, 24 серпня,ювілеї весіль, наймолодший та найстаріший жителі села. Були відзначені господарі "квітучіших садиб "та наймолодша і найстаріша власниці вишиванок, присутніх на святі.





    Поворчани мали можливість насолодитися вишитими картинами та іконами  односельчан Катюхи Ольги та Романюк Тетяни.



   Жителі села з задоволенням брали участь в спортивних змаганнях, конкурсах, іграх та розвагах.
  В бібліотеці оформлено книжкову виставку літератури " Стань окрасою цілого світу, наша свята Україно!"


Немає коментарів:

Дописати коментар