вівторок, 13 жовтня 2015 р.

Події села:ювілей дитячого садочка



 
    Радісне свято завітало в Поворський дитячий садочок " Сонечко". 9 жовтня  відзначили 10-річчя з дня відкриття першої групи. Протягом десятиріччя колектив дитсадка під керівництвом завідуючої Олени Ковальчук, робив усе, щоб заклад був затишним, теплим гніздечком для малят, щоб жилось їм весело, цікаво, радісно. Кожен з них віддає частинку свого серця дітям, сіють розумне, добре, вічне в їх душах , дарують їм материнську турботу, ласку і любов .
    Перші цеглинки в фундамент майбутнього успіху були закладені у 2005 році, першопрохідцями, людьми працьовитими , творчими, закоханими в дошкільну справу, це   Олена Ковальчук, Наталія Наумчук, Наталія Сміховська, Олександр Самчук, Тетяна Неделюк, Лідія Северенюк, Катерина Воронкевич. Свято розпочалося з самого ранку, вихованці садочка  подивилися казку " Пан Коцький" у виконанні  лялькового театру, а пізніше смакували святковим пирогом.
   На адресу  всього колективу дитячого садка пролунали слова подяки від Поворського сільського голови Сергія Семенюка  , було вручено подяку та подарунок.

   З побажаннями щастя, здоров’я до присутніх на святі звернулася депутат сільської ради Леся Демчук.

    Вітаючи колектив " Сонечко" з 10-річчям, завідуюча садочком відзначила, що ця дата - це свято для всієї дружної поворської громади. Олена Іванівна подякувала всьому колективу за злагоджену творчу працю.
   З  щирими і веселими побажаннями прийшли також перші випускники садочка та вихованці.


Немає коментарів:

Дописати коментар