пʼятницю, 24 січня 2014 р.

Доброчинність і бібліотека.




     Кожен із нас хоча б раз у житті був волонтером. Хтось робив це зважено і цілеспрямовано, а хтось - сам того не усвідомлюючи. Волонтерство - це можливість щось змінити на краще, комусь допомогти, чогось навчитися.
      В усі часи доброчинність мала велике значення в житті людей. В різних формах виражалася: благодійність, толока, тимурівський рух і т.д.  Нині однією з форм доброчинності є волонтерство.
     Волонтери - люди з гарячими серцями, небайдужі до проблем ближнього. Є такі і в нашому селі Поворськ. Вони оточують увагою стареньких, тих, кому важко давати собі раду.
     Крім хліба насущного, наші волонтери несуть своїм підопічним і хліб духовний - книги. Тарасюк Валентина, Мандзюк Галина, Остапчук Ірина, Абрамчук Наталія, Савчук Оксана, Барда Алла носять художню літературу Омельчук Еммі , Кондратюк Галині, Нікончук Ганні, Демчук Олені, Абрамчук Василю,  Остаплюк Надії. Люблять читачі твори сучасних авторів, українських письменників, краєзнавство.
     Емма  Сергіївна Омельчук не лише активний читач сільської бібліотеки, але й її благодійниця. Маючи домашню бібліотеку,  вона багато книг з неї подарувала для користувачів Поворської бібліотеки.


   Ось і нещодавно ми відвідали Емму Сергіївну, котра , знову поділилася своїми книгами - подарувала підписку творів Барбари Картленд та іншу літературу.



   Бібліотекарі, та користувачі бібліотеки філії села Поворськ  вдячні Еммі Сергіївни за її подарунки, за активну пропаганду книги серед знайомих, сусідів, друзів.



Немає коментарів:

Дописати коментар