вівторок, 4 квітня 2017 р.

Тиждень дитячого читання.

      На канікулах в бібліотеці - філії села Поворськ пройшов  Тиждень дитячого читання , який розпочався уроком мужності  : " Герої поруч ".



На сході нашої держави проходить антитерористична операція, неоголошена війна. Сьогоднішні події в Україні не дають спати кожному свідомому українцю.  
   В рядах української армії , на сході зараз  знаходяться  більш ніж 30 наших односельчан. Вони різного віку.  Хтось зовсім недавно залишив стіни школи. Хтось має дружину, дітей.  Вони жили поряд з нами, працювали, були звичайними господарями. А сьогодні стали воїнами – нашою надією, нашим щитом, нашим захистом.
   Не оминула чорна біда і наше село. 16 березня 2017 року в зоні АТО в селі Старий  Айдар  Станичо- Луганського району, виконуючи свій військовий обов’язок , захищаючи нас і мирне небо від підступного ворога загинув наш односельчанин - Микола Яворський.
 Він був зразковим сімянином , люблячим і турботливим сином, мужнім і хоробрим воїном.
Хвилюючим моментом стало вшанування Героя Миколи : усі вишикувались у живий ланцюг і віддали шану, ставши на коліна, мужньому захисникові цілісності і суверенітету нашої України.
В бібліотеці оформлено викладку фотографій : " Герої серед нас " 
        
 Цікаво пройшов літературний слем, захоплено мандрували   казковим
 лабіринтом : " Чарівна мандрівка крізь призму часу" , багато нового взнали на уроці  діалозі: "Книга і комп’ютер в  інформаційному суспільстві", а також проводилися бесіди  та екскурсії.


Немає коментарів:

Дописати коментар