неділю, 17 листопада 2013 р.

Діалог влади та громадськості

З метою  врахування думки громадськості у вирішенні найважливіших питань забезпечення соціальних гарантій ветеранів війни в Афганістані та громадян, які постраждали від наслідків Чорнобильської катастрофи, членів їх сімей налагоджена  дієва  співпраця між представниками районної влади та цими громадськими об’єднаннями.
Третій рік поспіль в районі діє координаційна рада з питань взаємодії і співробітництва районної державної адміністрації з громадськими об’єднаннями ветеранів війни в Афганістані та громадян, які постраждали від наслідків Чорнобильської катастрофи.
13 листопада, в приміщенні Ковельської міськрайонної організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) відбулося чергове засідання координаційної ради.
Сьогодні представники влади, вищезазначених організацій, громадськість району обговорили важливі питання, що стосувалися підтримки статутної діяльності Ковельської міськрайонної організації Української спілки ветеранів України (воїнів-інтернаціоналістів) та громадської організації «Ліквідатори-інваліди Чорнобиля», соціального захисту учасників бойових дій на території інших держав та учасників, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС.
Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олена Давидович проінформувала членів координаційної ради про виконання Програми соціального захисту населення Ковельського району, яка і спрямована  на  соціальний  захист цих категорій

Немає коментарів:

Дописати коментар