неділю, 26 лютого 2012 р.

День захисника Вітчизни.

      23 лютого у військовій частині А-1547 відбулись урочистості з нагоди Дня захисника Вітчизни. Перед початком урочистого засідання було покладено квіти до місцевого обеліска Слави.
    В залі військової частини працівники бібліотеки с.Поворськ облаштували книжкову виставку :"Українська модерна армія, міф та реальність". Де були представлені документальна та художня література, публікації про історію та мужність української армії, тематичні папки: "Афганістан-в наших серцях", "Озвалась у спогадах війна", "Йшли у бій партизани".




      На урочистості були запрошені ветерани війни, ветерани Збройних Сил, воїни-афганці, представники районної та місцевої влади.
    До присутніх з вітальними словами звернулися керівники районної та місцевої влади,  а також   комісаріату. Кращі з кращих відзначені подяками, подарунками та квітами.
    Святковий концерт відкрила ведуча Світлана Рябчук. Дует "Дві долі", аматори сцени РБК, Дубівського, Козлиничівського та Поворського  будинків культури своїми музичними вітаннями подарували присутнім святковий настрій.
Зал військової частини.

Вручення подяки та подарунка підполковнику військової частини А-1547 с. Поворськ Лобуру В.М.

Вручення подяки та подарунка учаснику бойових дій Баляєву І.Б.

Вручення подяки та подарунка Левчуку О.Л.


Вручення подяки та подарунка Халик І.С.



Вручення подяки та подарунка голові ветеранської організації с.Поворськ Шворак Г.Д.

 
Вручення подяки та  подарунка воїну-афганцю с. Зеленого Ілюшику С.Л.



Дует районного будинку культури Ніни та Марка Грабовських.

Квартет Поворського БК.

Ветерани війни.


Немає коментарів:

Дописати коментар