четвер, 28 лютого 2013 р.

Слово про колегу.



    Прожиті літа... Швидко летять вони, змінюючи дні один за одним, зриваючи листки календаря. Здається, ще вчора була молодість, повна сил та енергії, а сьогодні поважний вік нагадує про себе срібними скронями, дорослими дітьми та онуками. Але коли прожиті літа багаті добрими справами, то стають вони не тягарем, а неоціненним скарбом. Таким скарбом володіє наша колега , щедра на ласку й добро мама і бабуся Савчук Євгенія Карпівна.Адже більше 47 років пропрацювала вона художнім керівником.
    А починалася трудова стежина із села Копилля Маневицького району, куди була направлена після закінчення Луцького культосвітнього училища.Згодом свою трудову діяльність продовжила в Поворському будинку культури.
   У Євгенії Карпівни за плечима багатий творчий шлях. Жодна подія , святкування чи урочистість у нашому селі не обходились без її організації і її участі, вона розсудливий керівник, вмілий організатор, яка завжди йшла в ногу з часом. Під керівництвом Євгенії Карпівни, працювали колективи художньої самодіяльності - хор, молодіжна вокальна група, драматичний гурток та інші , а ще, це -чарівна, приваблива, чуйна, інтелігентна, сердечна, людяна, добра за характером жінка.
  Талант та любов до пісні Євгенія Карпівна передає своїм дітям та онукам, які поряд з нею завжди були на сцені.
 Зі словами подяки провели на заслужений відпочинок Євгенію Карпівну та  за сумлінну роботу дякували -  заступник голови райдержадміністрації Мигуля Андрій Дмитрович, Тетяна Іванівна Матяшук завідуюча Ковельським райвідділом культури, Галина Михайлівна Божик директор Ковельської ЦБС та колеги по роботі.
                                З роси і води Вам , шановна колего!
Низький уклін за вашу святу місію - зберегати, творити та примножувати національну культуру.                         
                          Нехай ніколи не згасає творчий вогник у вашому серці!

Немає коментарів:

Дописати коментар