середу, 27 березня 2013 р.

Події села :Вам - прекрасні і незрівнянні жінки!


    Напередодні Міжнародного жіночого свята 8 Березня в затишному залі кафе "Марічка" зібралися добрі, мудрі, досвідчені, працьовиті жінки.



  Свято розпочала ведуча Жанна Хомук, яка дарувала  теплі щирі слова багатодітним матерям, працівникам бюджетних установ, колгоспницям, які довгі роки пропрацювали на благо нашої України, села, і уже на заслуженому відпочинку.Присутніх вітали директор територіального центру по обслуговуванню одиноких і непрацездатних громадян похилого віку Аркадій Степанюк, голова Ковельської районної організації партії регіонів Галина Рябко, сільський голова Сергій Семенюк. Міцного здоров’я, благополуччя та довгих років життя бажали виступаючі жінкам.



.
  Гарний концерт присутнім  подарували працівники музичної школи спільно з Будинком культури та працівниками соціальної служби.


 Читали свої вірші і винуватці свята Тарасюк Ольга та Дембовська Ганна.

 Сльози на очах викликали пісні у виконанні Євгенії Савчук та Лесі Демчук.

 Від щирого серця присутні в залі  дякували , за турботу, за гарний настрій організаторам свята - працівникам сільської Ради,соціальним працівникам, територіальному центру, Ковельській районній портії регіонів. Задоволенні з квітами , з усмішками та чудовим настроєм покидали зал учасники свята.

Немає коментарів:

Дописати коментар