пʼятницю, 16 жовтня 2015 р.

Мужні захисники України!


    У переддень святої Покрови, Дня захисника України, Дня українського козацтва, Дня утворення УПА в приміщенні Поворської школи було проведено вечір - зустріч " День захисника Вітчизни".
    Ведучі зокрема наголосили на тому, що 14 жовтня вшановуємо всіх, хто причетний до цього високого звання - звання єдиного для всіх, вояків УПА, воїнів - інтернаціоналістів, Героїв АТО, груди яких прикрашають нагороди, до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму. Це насправді всенародне свято кожного, хто захищає Україну: чоловіків і жінок, військових і цивільних, волонтерів і лікарів, людей багатьох поколінь.
   З нагоди свята з вітальним словом звернувся до присутніх сільський голова Сергій Семенюк , який побажав усім здоров’я, благополуччя, мудрості, терпіння, віри та мирного неба над нашою Україною.
    Ми горді тим, що волю і свободу рідної Батьківщини героїчно захищали та  продовжують захищати і наших 38 односельчан. Чекаємо їх живими та з перемогою.


   Для учасників АТО та усіх присутніх прозвучали вірші та пісні у виконанні дуету Євгенії Савчук та Лесі Демчук, аматорського колективу села Гулівка, учнів школи та дитячого садочка.


  В актовому залі було зроблено викладку літератури та матеріали періодичних видань: "Вони воюють і вмирають за нашу Україну, за нас!"

                              Нехай ніхто не половинить, твоїх земель не розтина,
                              Бо ти єдина, Україно, бо ти на всіх у нас одна.
                              Одна від Заходу й до Сходу, володарка земель і вод -
                              Ніхто не ділить хай народу, бо не поділиться народ.

Немає коментарів:

Дописати коментар