понеділок, 2 квітня 2018 р.

Тиждень дитячого читання


Тиждень дитячого читання пройшов  в Поворській публічній бібліотеці під гаслом :"Це знають дорослі, і знають це діти книжкова країна найкраща у світі". У цей період проходили різноманітні заходи спрямовані на залучення користувачів до читання, прищеплювання дітям вміння самостійно працювати з книгою , аналізувати та робити висновки з прочитаного.
Відкриття  тижня  дитячого читання   розпочали з наймолодших – першачків. Бібліотекар Ольга Ващук  провела для першокласників екскурсію по бібліотеці, розповіла учням як правильно користуватися книгами.


    Протягом  тижня діти  були охоплені різноманітними конкурсами та вікторинами за сюжетами дитячих книжок. Окрім того, розповіли  читачам про історію появи і розвитку книги, а ще – про сам тиждень дитячого читання.



Цікаво пройшли літературна подорож дитячими енциклопедіями , гра - конкурс " Колись давно жили- були..."майстер - клас " В книжечку на згадку, зробимо закладку"ллітературні перегони " Увімкни казку"де діти дружніми командами залюбки занурилися в казково - книжкову країну, отримали море задоволення від відповідей на цікаві питання, розширили  свій світогляд, отримали  частинку любові  і тепла.


Немає коментарів:

Дописати коментар