пʼятницю, 6 травня 2011 р.

Пройдуть роки,десятки років...Цього ніколи не забути.

           День Перемоги!
Це свято надзвичайне та особливе тим, що ветеран виймає із шафи вихідний костюм, дістає бойові нагороди, які навівають йому спогади про молодість, обпалену війною.
  І від того, що ці знайомі з дитинства люди- сусіди,  рідні виглядають так урочисто, так незвично, й відчувається велич і всенародність свята.
  Небагато вже залишилося фронтовиків-ветеранів, які на своїх плечах винесли тягар війни, підняли країну з руїн, у нашому селі.
Серед них: Дятел Ф.К., Катеринюк А.Д., Матяшук В.А., Чалайдюк С.П., Грицюк М.О., Катеринюк М.Є., Копанчук В.Б., Нікончук Н.С., Шевчук Ф.П. та ін.
  Невблаганний час забирає у них сили і здоров’я, тривожать спогади і ниють їхні рани. Та благодать Божа укріпляє, дає наснагу : бо ж мир несли вони світу, жертвуючи молодістю, життям.
                                               Дорогі ветерани!
 Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за Ваш безсмертний подвиг.
   Ми у вічному боргу перед   Вами, за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які Ви виявили в боях за рідну землю.
   Вітаючи всіх, хто пройшов крізь вогонь Великої Вітчизняної, з Днем Перемоги, бажаємо міцного здоров’я, бадьорості духу, довгих років життя, тепла людських стосунків та родинного затишку.

Немає коментарів:

Дописати коментар