понеділок, 28 жовтня 2013 р.

Візит молодіжної делегації

 В рамах дружнього візиту молодіжна делегація м.Плонська побувала в Голобській селищній раді. Метою візиту був обмін досвідом з організації навчальної культурної та спортивної роботи, розширення знань в сфері культури і краєзнавства, обмін досвідом, поглиблення і закріплення приязних стосунків між навчальними закладами, можливості створення нових умов для виховання  молоді в дусі взаємної толерантності і взаємоповаги.
  Програма була насичена і різностороння. Члени делегації відвідали  навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – гімназія»  смт.Голоби, ознайомилися з роботою закладу, взяти участь в спортивно-масових та культурних заходах.
   Заступник голови райдержадміністрації під час зустрічі з педагогічним та учнівськими колективами наголосив на завданнях щодо необхідності посилення міжнародної співпраці, які ставить Президент України Віктор Янукович. Андрій Дмитрович зазначив, що найбільш динамічно розвивається співробітництво Ковельського району з регіонами Республіки Польща  і відбувається у різних сферах співпраці.
     Заступник голови райдержадміністрації Андрій Мигуля, директор НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – гімназія» Володимир Бай, поспілкувалися з гостями на території школи, особливо позитивно оцінили естетичне оформлення навчальних  класів. Директор НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – гімназія» розповів про навчальний заклад, його успіхи. Начальник відділу міжнародної співпраці та написання інвестиційних проектів Плонського повіту Аліна Браулінська подякувала за змістовну розповідь та відповіді на запитання.
В рамах візиту, польська молодь мала можливість дізнатися не тільки, як і де навчаються ровесники з Ковельщини, а також, як вони проводять вільний час, в якому вигляді і з яких видів спорту. Команди молоді м.Плонська та смт Голоби взяли участь у змаганнях з волейболу, які пройшли в спортивному залі навчального закладу, відвідали шкільний музей.
На території смт Голоби діє  костел Петра і Павла, православний храм, їх делегація також відвідала. Настоятель Свято-Георгіївської церкви смт Голоби о.Ніфонт розповів про храм, його історію і сучасність, провів екскурсію в дзвіниці.
      Аматори художньої самодіяльності презентували для гостей цікаву змістовну програму.
     Прощаючись із Голобами, гості запросили голобчан з метою налагодження двосторонніх стосунків відвідати м.Плонськ.
1382945134_98421     1382945134_70661

Немає коментарів:

Дописати коментар