пʼятницю, 21 листопада 2014 р.

Нові книги.



Футбол – гра для всіх!

Завітайте до Поворської бібліотеки і читайте з задоволенням найфутбольнішу серію книжок популярного німецького письменника Крістіана Тільмана «Суперники»!


Тільман Крістіан Близнюки рідко грають поодинці. Книга 1.-К.:Грані-Т, 2007.-104 с.
   Якщо хтось вважає, що футбол - це звичайна спортивна гра, то йому необхідно прочитати цю книгу. Спортивний майданчик і команда вчать близнюків Пауля та Пію не лише розробляти стратегічні плани забивання м'яча у ворота. набагато важливіше залишатися чесним у грі, у стосунках з батьками й друзями. Лише в такому разі перемога принесе задоволення.

  Тільман Крістіан Геть з поля, хлопці! Книга 2.- К.: Грані -Т, 2007, 88 с.
  Футбол для героїв цієї книги - найкращий винахід людства. Проте хлопці й досі не хочуть визнати, що команда дівчат здатна виграти фінальний матч. Відстоювати жіночу гідність береться Пія. парі з капітаном хлоп'ячої команди стало вирішальним у ході суперечки.
Тільман Крістіан Який промах! Книга 3. - К.: Грані -Т, 2007, 80 с.
  Що може бути важливішим у житті, ніж футбол? Тепер Пауль не ризикне відповісти на це запитання швидко і однозначно. Хлопець губиться у власних думках: муки сумління за програш, спроба викрадення хом'ячків у Пії, футбол у шкільному коридорі  - скрізь його переслідують очі-зорі білявої Стелли. І руки чомусь самі пишуть її ім'я.

  Тільман Крістіан Воротар на вигоні. Книга 4.- К.: Грані - Т, 2007.- 96 с.
   Не біда, якщо коштів на поїздку до спортивного табору в Іспанію, Францію чи Грецію не вистачає. Адже на звичайнісінькому вигоні теж можна випробувати новий метод тренування: якщо хтось не влучає у ворота, доводиться віднімати м'яча у тварин. Не обійшлося і без приятельського матчу за участю місцевих футболістів.
Тільман Крістіан Обман не робить чемпіономю Книга 5.- К.: Грані - Т, 2007. - 104 с.
   У команді "1848 південний"    з'явився новачок Алекс, а одночасно з ним - загроза для  принципу "чесної гри". Близнюки Пауль та Пія тимчасово припинили ворожнечу та об'єднали свої зусилля для встановлення справедливості. Завдання виявилося надскладним - "поставити" на місце зухвалого новачка і здобути чемпіонський титул.
Тільман Крістіан Зраджені і переможені. Книга 6. - К.: Грані - Т, 2007. - 88 с.
   Футбольна команда дівчат досягла вершини свого успіху. Та завжди знайдуться невдахи, які заздрять лідеру. Після деяких несподіваних подій дівчата прийшли до висновку: щось тут не гаразд... У Пії з'являється геніальний задум, як виявити джерело підозрілих невдач. Це стане завершенням історії про близнюків Пауля та Пію. 

Немає коментарів:

Дописати коментар