пʼятницю, 28 листопада 2014 р.

Екскурсії до бібліотеки

 Любов і інтерес до книги формується у дітей з дошкільного віку, увага до навколишнього світу, інтелект і світогляд. Дитина стане такою людиною , які книги вона читає з самих ранніх років. Тому можна сміливо сказати, що книга робить людину краще, цікавіше, привчає до роботи серця, розуму і ретельності.

  
У Поворській сільській бібліотеці для дітей протягом вересня - листопада 2014 року проведено ряд зустрічей - екскурсій з молодшими школярами школи та дошкільнятами. В ході екскурсій бібліотекарі знайомили дітей з правилами користування бібліотекою, книжковими виставками, книгами, які допомагають краще зрозуміти світ, приносити як найбільше користі.
   Зокрема, молодші школярики школи слухали цікаві розповіді про виникнення книги, відповідали на запитання казкової вікторини, з цікавістю доповнювали українські прислів’я і приказки про книгу та бібліотеку.

 

   

У бібліотеці в відділі читання та дозвілля дітей, для вихованців дитячого садка " Сонечко" проведено знайомство із першими казками та віршиками, журналами і газетами. Цікавою для маленьких читайликів була розповідь про збереження книг, поводження з книгами.
 




Такі заходи надають широкі можливості розвитку інтересу дітей до книги і любов до читання, допоможуть навчитися читати, пізнавати красу рідної мови, виховувати охайність до книги, сформувати потреби до читання хороших книг, розвиток власних творчих здібностей і виховання смаку.


Немає коментарів:

Дописати коментар