неділю, 13 листопада 2016 р.

Свято осені


В парках і садочках
На доріжки й трави
Падають листочки
Буро - золотаві.
Метушні немає,
Тиша й прохолода
Осінь золотая
Тихо ніжно ходить.


    Осінь - одне з найпрекрасніших пір року. Тільки восени можна побачити безліч фарб,  як природа готується до сну. Осінь дарує нам спокій і умиротворення. Жодна пора року не дарує нам стільки краси. 
     11 листопада відбулося дуже цікаве і незабутнє свято - осені  у дитячому садочку " Сонечко" в старшій групі " Калинонька". Чарівниця - осінь не тільки пройшлася нашими краями, але й завітала до садочка. Під мудрим керівництвом вихователів Алієвої Тетяни та Наумчук Наталії було підготовлено дуже цікавий сценарій свята. Велику допомогу надали помічники вихователів Масюк Людмила і Неделюк Тетяна в оформленні залу, виготовленні осінніх декорацій та букетів , а з Демчуком Романом підготовлено чудові пісні.

      З особливим смаком була зроблена виставка дитячих робіт " Барви золотої осені " розміщена в коридорі.Зал для свята також прикрасили засушеним листям, кульками, гарними букетами з овочів та фруктів, осінніх квітів. Всіх гостей зустрічала " Панна  - осінь".  Дітки та гості почувалися, наче в справжній осінній казці.


    Всі діти не тільки залюбки приймали участь у святі, а й  були справжніми артистами.
Вони танцювали, гарно співали, відгадували загадки,  розповідали  віршики та грали в ігри.






   Неперевершене свято закінчилося частуванням смачними запашними пиріжками.

Немає коментарів:

Дописати коментар