середу, 19 грудня 2018 р.

Дарунки дітям від Святого Миколая


Зима дуже багата на свята, і відкриває календар одне із найулюбленіших свят для малюків – День Святого Миколая.  Святий Миколай першим приходить до нас – зі святом милосердя та добра, як же приємно дарувати, турбуватися про всіх, кого любиш. Діти  шалено люблять зимові свята. Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в атмосферу чарівності, радості і веселощів. Кожна дитина сподівається на маленьке диво і з нетерпінням його чекає. Але не тільки діти радіють цьому святу – кожен із нас вірить в здійснення заповітної мрії, котра під силу лише Святому Миколаю. Ще здавна існувало повір’я: якщо в ніч на Св. Миколая загадати бажання, але воно обов’язково повинно бути добрим та благочистивим, то святий його обов’язково виконає. 



   Цікаво і змістовно пройшло святкування Дня Святого Миколая в Поворському ліцеї , для учнів 1-4 класів усіх шкіл Поворської громади та дитячому садочку          " Сонечко."


 Для всіх присутніх були організовані розваги, ігри. Діти, співали пісні про Святого Миколая та про зиму, читали  вірші ,  відгадували  загадки, переглянули відео-презентацію  «Що ми знаємо про святого Миколая-Чудотворця?» та подивились лялькову виставу « Жадібний гном». 
                                                
                                                                           

     
        Не оминув свято і сам Святий Миколай,
оскільки всі діти протягом року були слухняними  в дитячому садочку  вручив  солодкі подарунки – про які подбало МХП "Баффало".


 В Поворській бібліотеці до свята оформлено викладку літератури.
 Святий Миколай  наголосив на тому, щоб дітки завжди були ввічливими, чемними, доброзичливими з повагою відносились до своїх батьків, і до всіх людей. Такі зустрічі  підносять нас над буденністю та розмальовують наше життя неповторними хвилинами щастя, милування нашими дітьми та надією на позитивні зміни. Головне ж для нас, дорослих, навчити ДИТИНУ радіти життю, зміцнити її здоров'я, навчити щодня відкривати щось нове, відкрити душу, серце і очі дитини. Бажаємо усім щасливого Нового Року та Веселих Різдвяних свят. Хай кожен день у Новому Році буде прожитий  в мирі і в любові до Бога і до свого ближнього. 

                                                                                   








       

Немає коментарів:

Дописати коментар